Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:34:08

Рибакову запропоновано вибачитись і не йти у Верховну раду

15.09.2014   08:28Агенцiя

В Семенівському районі сталась подія, якої не було, мабуть, не тільки в історії Семенівського району, а і всієї Чернігівської області.

В суботньому номері районної газети голови районної ради та адміністрації звернулись з відкритим листом до кандидата в депутати на позачергових виборах до Верховної ради одіозного Ігоря Рибакова з тим, щоб той зняв свою кандидатуру з балотування та вибачився перед громадою.

Відкритий лист народному депутату І.О.Рибакову від голови Семенівської районної державної адміністрації Деденка С.І. та голови Семенівської районної ради Малковича В.В.


Шановний Ігорю Олександровичу!

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори депутатів Верховної Ради України, про участь у яких заявлено Вами на зустрічі з жителями Семенівського району.

Вважаємо, що за час депутатства Ви скомпроментували себе скандалом з так званою «купівлею» депутата Верховної Ради України Р.Забзалюка, а також голосуванням за «диктаторські закони» 16 січня, якими було значно скорочено громадянські права та запроваджені репресивні заходи до простих українців, в тому числі і мешканців Семенівського району. Прийняття цих законів призвело до найгострішого силового протистояння в державі, а протести вийшли за межі Києва та охопили всю територію України.

Зараз наша країна перебуває в важкому фінансовому стані і, на наш погляд, гречки та медикаментів наразі більше потребує українська армія, а кошти замість організації зустрічей з громадою, оренди та оформлення рекламних щитів доцільно направити на переоснащення котелень бюджетної сфери району, що дасть змогу зекономити значну кількість газу та надати роботу мешканцям Семенівщини, зайнятих на виробництві торфобрикету та в лісовій галузі.

Ми переконані, що ви несете політичну відповідальність за всі ваші діяння у парламенті та не маєте морального права балотуватися до Верховної Ради України.

Пропонуємо Вам вибачитись перед громадою, яка Вас обрала та відмовитись від участі у виборах.

Голова Семенівської Голова Семенівської Райради
РДА Деденко С.І. Малкович В.В.


Можна вважати це гарним прикладом для очільників інших районів північного округу Чернігівщини та інших округів, де виставляють свої кандидатури представники колишньої регіональної більшості.
Приймайте естафету ті, хто шанують себе та честь своїх громад!

Павло БОНДАРЕНКО, депутат Семенівської районної ради.


http://siver.com.ua/news/ribakovu_zaproponovano_vibachitis_i_ne_jti_u_verkhovnu_radu/2014-09-14-15364
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини