Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:25:31

Чернігівщина готується до інформаційної війни з Росією

06.09.2014   08:19Агенцiя

В останні дні почастішали випадки ворожої пропаганди вже у нас в області. Особливо “капають на мізки” тим родинам, чиї чоловіки знаходяться в зоні АТО.

Недостатньо проінформоване і населення північних районів області, особливо у селах, куди не доходять сигнали українського радіо і телебачення, а тому може назрівати паніка. Сьогодні представники регіонального медіа-центру Міноборони України та журналісти говорили про шляхи протидії інформаційним атакам з боку Росії.

Інформаційний простір нашої області вже почали атакувати російські пропагандисти. Наші ж люди, за браком об’єктивної інформації, починають панікувати. Начальник регіонального медіа-центру Міноборони України Вадим Мисник каже, що всі факти витоку неправдивої інформації перевіряють.

Особливо активно російські пропагандисти працюють у соцмережах. Хакери атакують патріотичні українські групи і пишуть там неправдиву інформацію. Сіють паніку і серед родин, чиї чоловіки знаходяться в зоні АТО, особливо коли батальйони вступають в активну фазу боїв.

Від імені офіційних українських джерел пропагандисти виходять і на ЗМІ та розповсюджують інформацію, яка не відповідає дійсності. На прес-конференції Вадим Мисник закликав журналістів об’єднатися і починати протидіяти атакам з боку Росії. Особливо там, куди об’єктивні дані не завжди доходять. Для нас це дуже важливо, бо Чернігівщина – прикордонна область. А тому вже наступного тижня журналісти обговорюватимуть питання створення єдиного інформаційного пункту, де військові, силовики та прикордонники об’єктивно інформуватимуть наші ЗМІ, а ті, у свою чергу, – населення всієї області.

http://chodtrk.com.ua/?p=16961
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини