Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:08:28

Відбулась чергова 42 сесія Ніжинської міської ради VI скликання

19.08.2013   08:02Агенцiя

Порядок денний сесії включав розгляд 28 проектів рішень, доповідь заступника начальника МВ УМВС України у Чернігівській області Матяха С.М. “Про криміногенну ситуацію в м. Ніжині”, та депутатські запити.

Більшість проектів рішень мали загально місцевий характер. Це питання що стосувалися бюджету міста, земельні питання, присвоєння адрес та ін.. Розглядалися також і соціальні питання. Наприклад, проект рішення “Про внесення змін до рішення 36 сесії міської ради 6 скликання від 28 грудня 2012 року “Про бюджетні програми місцевого значення” який затверджує міську цільову програму “Забезпечення централізованих заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет” був підтриманий одноголосно без додаткового обговорення. Проект рішення “Про внесення змін до рішення двадцять першої сесії шостого скликання від 29 грудня 2011 року “Про затвердження Положення про центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Ніжина та штатної чисельності працівників центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Ніжина” після виступу директора центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів С.В.Ярошенко теж нікого не залишив байдужим. Рішення було прийнято та затверджено.

Інформація заступника начальника МВ УМВС мала всебічний та ґрунтовний характер. Зокрема на фоні недостатнього кадрового забезпечення все ж було відмічено пониження загального рівня злочинності у місті. Матяху С.М. було поставлено ряд запитань від депутатів місцевої ради. Кожне питання було обговорене. Деякі з них, за словами Сергія Михайловича, будуть розглянуті на оперативних нарадах і враховані в подальшій роботі.

В день сесії у місті проводилася акція громадського протесту ВГО “Об’єднання Богдана Хмельницького”. Варто підкреслити, що депутати міської ради проявили уважність та толерантність до учасників протесту, дозволивши перервати сесію і надати слово представникам акції, прийнявши інформацію до відома. Після виступу, учасники акції висловили подяку секретарю міської ради О.В. Кірсанову та решті депутатів міської ради за надане слово та покинули залу.

Під кінець сесії секретар міської ради Олег Кірсанов оголосив про розширення фракції, а саме включення додаткових членів П’ятковського Олександра Івановича та Діденка Віктора Миколайовича. Тепер фракція “Партії регіонів” включає 17 членів із 49 депутатів міської ради.


Відділ з питань внутрішньої політики виконкому Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини