Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:21:00

Конкурс на участь у навчальному візиті в Чернігові

29.07.2013   11:55Агенцiя

Чернігівська міська громадська організація «Освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з «Спілкою Української молоді» та Мережею «Громадські ініціативи України» оголошують конкурс на участь у навчальному візиті на тему «Громадський моніторинг та аналіз політики діяльності місцевої влади», який відбудеться з 19 по 22 серпня в м. Чернігів.

До участі запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської та Харківської областей. Впродовж навчального візиту учасники зможуть ознайомитись з досвідом роботи успішних громадських організацій Чернігова в напрямку громадського моніторингу місцевої влади, проведення аналізу місцевої політики та вироблення громадських рекомендацій до органів влади. Крім того буде запропоновано ознайомитися з вдалими прикладами роботи НГО в напрямку адвокасі, роботи в сфері освіти дорослих та дітей. Окрім цього учасники навчального візиту будуть мати можливість ознайомитися з древньою історією Чернігова.

До участі у навчальному візиті запрошуються представники громадських організацій та волонтери, які працюють в напрямку підтримки громадських ініціатив в громадах та зацікавлені у впроваджені конкурсного фінансування ініціатив громадських організацій та ініціативних груп громадян. Просимо заповнити заявку-анкету, що додана до оголошення та надіслати на вказані електронні адреси.

Термін подання заявок: до 15.00 7 серпня 2013р.

 Участь у навчальному візиту (проїзд, проживання та харчування) повністю покривається за рахунок організаторів. Усі апліканти будуть поінформовані про результатах відбору до 12 серпня 2013 року.

 Більш детальну інформації можна дізнатися у координаторів візиту, Нелі Лавриненко тел.:. (067)4648173, e-mail: n.lavrynenko@cym.org та Павла Пущенка тел.: (063)4785562, e-mail: p.pavlo@mail.ru

 Візит відбувається в рамках проекту «Підтримка громадських ініціатив України», який
 реалізується Мережею «Громадські ініціативи України» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.

Проект «Підтримка громадських ініціатив в Україні» направлений на розбудову громадянського суспільства в Україні на рівні місцевих територіальних громад в 5-ти областях України, а саме: Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Харківській, а також налагодження кооперації локальних організацій з цих областей з іншими неурядовими організаціями України, що входять до всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України» (загалом 16 областей) через участь у спільних заходах, участі в навчальних проектах а також обміну досвідом. Проект покликаний активізувати локальні громадські організації України до використання найкращих практик та інструментів для ефективного представництва інтересів місцевих громад та їх гармонійного розвитку.

 АНКЕТА https://docs.google.com/document/d/1aXbhNulpei4pJMQlEkFJpZhmAZwaqT48SqFoSckiYqo/edit?usp=sharing

http://ngonetwork.org.ua/blog/merezha/

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини