Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:05:10

"Відчуй себе впевнено"

26.05.2017   10:05

Тренінги під такою назвою пропонують безробітним учасникам АТО служба зайнятості та громадська організація «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій».

24 травня такий захід відбувся в Чернігівському міському центрі зайнятості.

Секрети, як позбутися страхів, подолати стрес, отримати бажану роботу, віднайти душевний спокій і знову навчитися радіти життю, розкрили бійцям психолог громадської організації Олег Галепа та фахівці служби зайнятості.

Учасників заходу ознайомили з негативними наслідками стресу та методами його подолання, навчили знаходити приховані резерви та використовувати їх під час криз, контролювати свої емоції, отримувати насолоду від повсякденних речей. Під час тренінгу присутніх також поінформували про ситуацію на ринку праці, послуги служби зайнятості та актуальні вакансії.

До речі, протягом січня-квітня 2017 року в області на обліку в службі зайнятості перебували та отримували соціальні послуги 826 учасників антитерористичної операції на сході країни.

За сприяння служби зайнятості роботу знайшли 83 вчорашніх воїнів, з яких 10 стали підприємцями, отримавши фінансову допомогу від служби зайнятості на відкриття власної справи, одного чоловіка працевлаштовано на нове робоче місце з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, 11 осіб обрали військову службу за контрактом.

Крім того, 74 колишніх бійців залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру, 32 - направлено на професійне навчання.

На 1 травня 2017 року на обліку в службі зайнятості налічувалось 579 безробітних учасників АТО.


Валентина Федусь

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини