Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:04:21

Як багаті стали багатими?

28.10.2016   07:43Агенцiя

27 жовтня в Чернігівському інституті МАУП відбувся круглий стіл на тему: «Як багаті стали багатими?» під керівництвом кандидата економічних наук Віктора Садчикова.

У роботі круглого столу взяли участь викладачі та студенти ЧІ МАУП. Ведучий зазначив, що молодість – прекрасна пора, коли людина здатна на все, сповнена надій та прагнень, віри у власний успіх.

Цей період дає унікальний шанс скористатися потужною енергією, працездатністю для досягнення намічених завдань та реалізації сподівань.

Круглий стіл мав на меті створити неформальну атмосферу для спілкування, обміну думками та поглядами. Тема самореалізації надзвичайно актуальна для молоді.

У рамках заходу були обговорені такі питання:
1. Контролюйте свій фінансовий потік.
2. Головний ресурс – не гроші, а люди.
3. Навколо багато можливостей.
4. Цінуйте свій час.

Під час обговорення з’ясувалося, що молодь по-різному сприймає і розуміє проблему самореалізації. Для деяких самореалізація має філософський зміст. З одного боку її можна ототожнити з юнацьким максималізмом, а з іншого - це можливість довести, передусім, собі, що ти на щось здатен у цьому житті.

Думка про те, що багато що залежить від нас частково, була підтримана студентами. Присутні погодилися з тим, що не завжди бажання, прагнення, переконання та зусилля можуть виправдати себе в досягненні тієї чи іншої мети, а також,  «якщо нічого не робити, то і нічого не вдасться досягнути».

Усі учасники круглого столу погоджуються, що молодість, крім можливостей самореалізації, дає шанс людині у вирішенні певних екзистенціальних проблем (усвідомлення змісту свого життя, підведення перших підсумків).

На круглому столі учасники прагнули також наповнити змістом поняття «успіх», дійти згоди в розумінні того, кого можна вважати успішною людиною.

Віктор Сергійович на прикладі досягнення відомих людей, таких як Білл Гейтс, Томас Ліптон, Мікеле Ферреро і Генрі Форд, показав студентам зміст поняття «успіх».

Безумовно, сучасна молодь переважно демонструє не лише хороший рівень професійної та теоретичної підготовки, а й має потужний фундамент істинних ціннісних орієнтацій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини