Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:11:34

Безробітним презентували 8-й навчальний центр державної спеціальної служби транспорту

26.04.2014   12:40Агенцiя

З 22 по 25 квітня у Чернігівському МЦЗ, Прилуцькому МРЦЗ, Городнянському, Сосницькому, Коропському, Менському, Срібнянському, Новгород-Сіверському, Носівському, Корюківському, Ріпкинському, Чернігівському, Борзнянському та Менському РЦЗ відбулися презентації 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту.

Безробітним, які взяли участь у заходах, представник навчального закладу розповів про перспективи служби за контрактом, ознайомив з вимогами прийому на таку службу, умовами її проходження, а також з пільгами та соціальними гарантіями, які надає військовослужбовцям держава. 

Зокрема, він зазначив, що на таку службу приймаються громадяни України призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну або повну середню освіту і не проходили строкової військової служби, військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою, віком до 40 років, мають необхідну фізичну підготовку і визнані військово-лікарською комісією придатними за станом здоров’я до проходження військової служби.

Учасники з цікавістю слухали інформацію. Всі бажаючі пройшли тестування щодо визначення схильності до цієї професійної діяльності. На завершення представник 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту запросив присутніх на навчання за робітничими професіями, а саме: водолаз, охоронник, копрівник, такелажник, акумуляторник, монтер колії, машиніст крана автомобільного, машиніст екскаватора одноковшового, машиніст бульдозера, машиніст електростанції пересувної, водій категорій B, C, D та інші.

Більш детальну інформацію щодо навчання та працевлаштування на військову службу можна отримати у 8-му навчальному центрі Державної спеціальної служби транспорту за адресою: м. Чернігів, вул. Щорса 18, або за телефонами: (0462) 4-53-99, (093) 91-95-916.


Відділ організаційної та інформаційної роботи
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.