Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:19:17

Jazz in Kiev Band & Laura Marti знову підкорили чернігівських глядачів

10.08.2020   08:41Агенцiя

Коли рік тому, у липні 2019 року, Jazz in Kiev Band & Laura Marti вперше виступили на одному з найпопулярніших концертних майданчиків Чернігова – у затишному дворику обласного філармонійного центру, підкоривши любителів джазу – «музики вільних людей», натхненник колективу Олексій Коган пообіцяв обов’язково повернутися на цю маленьку сцену, яка так припала музикантам до душі.

Сказано – зроблено! 7 серпня у дворику філармонійного центру глядачі знову занурились у світ «Джазових історій з Олексієм Коганом», а музику їм знов дарував Jazz in Kiev Band & Laura Marti: чарівна і чаруюча співачка Лаура Марті, Артем Менделенко (саксофони), Михайло Менделенко (гітара), Володимир Камінський (клавішні), Валерій Волков (ударні) і, звичайно, Олексій Коган (бас).

Кожен з музикантів Jazz in Kiev Band – ім’я на джазовій сцені. Лідер колективу Олексій Коган, який об’єднав кращих джазменів країни, вже не одне десятиліття є провідником, головним популяризатором джазової культури в Україні: музикант, продюсер, організатор мистецьких заходів, радіоведучий. Разом з колективом – Лаура Марті, вокалістка, яка володіє широкою палітрою джазового співу (шістьма мовами!), до того ж є автором музики та текстів пісень.

Представляючи колег публіці, керівник джаз-бенду «BissQuit» Дмитро Теребун підкреслив: вони творять історію українського джазу.

«Джазові історії», представлені чернігівцям, - це смачна суміш розповідей неперевершеного оповідача Олексія Когана, класичного джазу, латино, фанку і соулу. Сказати, що Jazz in Kiev Band і Лаура Марті підкорили глядачів – не сказати нічого. Запальні бразильські ритми і джазові стандарти, африканські теми і блюз – кожен номер на сцені ставав подією для глядачів у залі. На дві з половиною години музиканти і слухачі просто стали єдиним цілим, відчуваючи енергетику один одного і джазу – музики, що єднає.

Прес-центр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.