Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:09:42

“Буду” у дворику філармонійного центру

02.09.2019   08:34Агенцiя

- Будеш у дворику філармонійного центру цієї суботи? -БУДУ!

Таки діалоги напередодні суботи 31 серпня 2019 року, напевно, можна було почути неодноразово. І той, хто був, не пошкодував про це ані секунди. На одному з найцікавіших майданчиків Чернігова свій джаз-рок-ф’южн дарувала глядачам київська група “БУДУ” в рамках сезону джазових вечорів у затишному дворику філармонійного центру фестивалів та концертних програм (автор проекту – Дмитро Теребун). Цей концерт завершив літній цикл джазових вечорів.

- “Будеш хорошу музику?
- Буду!”

Це — гасло гурту. Про своє “БУДУ” музиканти кажуть так: “Це симбіоз басових партій, які народжуються іноді у венеціанській лагуні, а іноді у київській ночі, з багатими творчими аранжуваннями, в які логічно вплітається наповнена фарбами радості і дощу чоловіча лірична поезія, що чуттєво передана пластичним і тембрально багатим жіночим вокалом”.

У складі “БУДУ” виступили відомі музиканти: Марія Усенко (вокал), Віталій Савенко (гітара, бас-гітара), Олег Сотников (бас-гітара), Олег Пашковський (клавішні), Сергій Балалаєв (ударні), Віктор Павелко (саксофони, кларнет, флейта), Ден Аду (труба, флюгельгорн), Олександр Чаркін (тромбон).

У доробку групи три альбоми. Композиції “БУДУ”, представлені чернігівському глядачеві під час концерту у дворику філармонійного центру, - це образи і думки, які дали можливість кожному зазирнути у себе, інформує прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.