Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:05:38

Відбувся фестиваль-конкурс для талановитих багатодітних родин

31.05.2019   09:07Агенцiя

Близько ста учасників заключного етапу обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» зібралися в Обласному молодіжному центрі, аби продемонструвати свої здібності.

Журі оцінювало співи, танці, виконання музики, картини, вишивку та інші прояви власної індивідуальності конкурсантів. Завітала на захід і заступник голови Чернігівської ОДА Наталія Романова.

— Кожна дитина — це зірочка, якій ми, дорослі, допомагаємо засяяти. А цей конкурс — маленька сходинка на шляху до великих звершень. Пам’ятайте, що, приїхавши сюди, ви вже переможці. Вірте у власні сили і не втрачайте жодної можливості збагатити свій внутрішній світ, — звернулася до учасників Наталія Романова.

Фестиваль-конкурс проводиться у кількох номінаціях: вокальне мистецтво, українська патріотична пісня, хореографія, музичне виконання, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, художнє та авторське виконання, оригінальний жанр. Його мета — відродження та популяризація національних цінностей української багатодітної родини, відтворення та збереження народних родинних традицій, реалізація творчих здібностей дітей.

Окрім подарунків, на переможців чекають путівки до дитячих оздоровчих закладів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.