Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:58:15

Свято весни у Центрі допомоги армії Андрія Дериземлі. ФОТО

05.03.2015   16:13Агенцiя

До жінки з любов'ю - під таким гаслом минають перші дні весни у центрі Андрія Дериземлі

Третього березня керівник Центру допомоги армії Андрій Дериземля привітав чарівне жіноцтво - мам, коханих, дітей наших бійців, а також жінок-волонтерів, журналістів з настанням весни.

"Жіноча доля… У кожної жінки вона складається по різному. Але спільною для всіх жінок є турбота про сім`ю, дітей, про тих людей, що знаходяться поряд. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним,а довкола панують любов і гармонія" - побажав Андрій.

Надзвичайно чуттєві слова на адресу жінок сказав цього вечора і представник Самооборони Чернігова "Вікінг", який брав безпосередню участь у війні на сході.

Зворушлива, красива румба у виконанні Інни Керлах та Олега Гламазди, пронизлива чарівна українська пісня від Тетянки Дериземлі, глибинна поезія Расула Гамзатова, безліч вікторин, конкурсів та щирих вітань зробили цю зустріч теплою, рідною, близькою, а головне - потрібною нині для кого. І нехай ця радість, позитив наростає з кожним днем у серці кожної людини...

Також під час заходу організатори запропонували присутнім об’єднуватися та допомагати одна одній у ці нелегкі часи. Для цього було створено фонд "Взаємодія".

- Люди незалежно від віку, політичних переконань, професій повинні обєднуватися, робити свій вклад у те, щоб наше місто ставало все кращим. Саме з цієїю метою був створений фонд "Взаємодія", щоб чернігівці могли реалізовувати свої плани та проекти, знаходити однодумців, - сказала Людмила Соколовська.

Також вона розповіла, що вже зараз проводяться майстер-класи, кінопокази та спільні чаювання і всі бажаючі можуть долучитися до участі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.