Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:35:59

Святий Миколай крокував Черніговом

20.12.2013   12:28Агенцiя

Як і у попередні роки, у КМЦ «Інтермеццо» дітлахи мали змогу поспілкуватися зі святим Миколаєм та отримати подарунки. Звичайно, якщо вони були чемними та слухняними.

Про свої ж добрі справи за попередній рік юні чернігівці могли розповіли у листах та малюнках, які вони приносили у офіційне представництво Святого Миколая.   

Неперевершені малюнки на «миколаївську» тематику створили Савченко Ярослава,  Силенко Марина, Даринка Жогалко, Ольховик Марія, яка ще й добрими справами похвалилася: «Вдома допомагаю мамі готувати, прибирати. Годую свою черепашку Ліну. Коли є вільний час люблю готувати і читати».

Похвалилася своїми досягненнями і Настя Жукова, яка цього року на змаганнях зі спортивної гімнастики зайняла третє місце. Козакова Крістіана окрім того, що допомагає мамі мити посуд ще допомагає безпритульним тваринкам знаходити новий дім.
    
Бажають діти подарунків та щастя не тільки собі але й Святому Миколаю, ось наприклад 12-річна Анастасія Артюх побажала подарунків та щастя ще й малюнок гарний намалювала: «Перед тим як попрощатися, я тобі бажаю добра та щоб ти допомагав усім дітям. Бо святий Миколай повинен усім допомагати і учити!!!».

Порадували цього річ дітлахи талантами святого Миколая безпосередньо і під час вручення подарунків: гарні вірші прочитали Захар Дем'яненко та Святослав Назаренко, пречудово заспівала Ярослава Савченко  

Проте цього року, географія як учасників вертепу так і тих, хто отримував подарунки розширилася.
 
Перед виступом у мистецькому центрі, помічники святого – янголята вручили подарунки  утриманцям Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації та учням середньої школи №27.

Але не цьому свято не закінчилося! Найближчої неділі, подарунки отримують найменші прихожани храму святої Катерини.

Організаторами дійства цього року виступили активісти громадських організацій Тризуб, Суспільна Служба України, Семаргл, православного Братства князя Михайла та Федора.

Допомогли провести свято меценат Володимир Поліщук, депутат Чернігівської міської ради Костянтин Іванов, громада храму святої Катерини

КМЦ "Інтермеццо"

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.