Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:10:25

Musical "CABARETLOVE"

06.03.2019   19:00Агенцiя

 

Міський палац культури. Чернігів

Івана Мазепи, 23, Чернигов, 14000

6 березня 19:00

Musical«CABARETLOVE»

Що таке Мю́зикл та що таке Кабаре?

Мюзикл - це музично-сценічна вистава, в якій поєднуються різноманітні жанри і виражальні засоби естрадної та побутової музики, хореографічного, драматичного і оперного мистецтва. Від оперети відрізняєтьсянаскрізнимдраматургічнимрозвитком, використанням вокально-хореографічнихансамблів, драматичнимзмістом.

Кабаре — невеликий розважальний заклад з певною художньо-розважальною програмою, яка складається зі співу пісень, одноактних п'єс, скетчів, танцювальних номерів, об'єднаних виступами конферансьє.

Якщо вірити Вікіпедії, то у нас таки буде справжній мюзикл.

Musical«CABARETLOVE» - це неперевершені вокально-хореографічні постановки, яскраві номери у супроводі муніципального оркестру "Чернігів BAND" в якому зібрані кращі музиканти нашого міста, цікава та гумористична сюжетна лінія. Феєричні костюми та краще світлове шоу у місті.

За словами режисера Миколи Бичука  - «Це справжній подарунок нашим коханим  жінкам. Улюблені джазові хіти у супроводі оркестру, вокалістів та неперевершеного балету. Історія про жінок і для жінок, про кохання і для кохання. Багато роздумів написано на цю тему класиками літератури.. Але ці питання лишаються вічними… Що таке кохання? Де його шукати? Що таке муза? Де шукати натхнення? Та багато іншого чекає на Вас. Якщо ви вагаєтесь що робити в канун свята 8 березня, або що подарувати своїй коханій…або просто що подарувати собі. Не вагайтесь…Ми даруємо радість та позитив, гарний настрій і справжні незабутні емоції.»

У програмі беруть участь:

Вокалісти: Гаркуша Алла, Михайлова Олена, Гальчук Анжеліка, Мацак Євген.

Актори: Бичук Микола та Пономаренко Микола.

Муніципальний оркестр "Чернігів BAND" та балет міського палацу культури.

Все це чекає на вас у Міському Палаці культури 6 березня!

Для довідок: 0462 970 826

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини