Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:29:45

Прес-конференція "Чернігівський ЦРМС про успіхи, виклики і досягнення реформи децентралізації на Чернігівщині у 2018 році"

30.01.2019   11:00Агенцiя

30 січня об 11.00 у Чернігівському Центрі розвитку місцевого самоврядування (вул. Святомиколаївська, 12-а) відбудеться прес-конференція на тему «Чернігівський ЦРМС про успіхи, виклики і досягнення реформи децентралізації на Чернігівщині у 2018 році».

Учасники заходу розкажуть про результати діяльності команди Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки  Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, в напрямку реалізації реформи місцевого самоврядування в області, про співпрацю з об'єднаними територіальними громадами, поділяться історіями успіху як Центру так і громад Чернігівщини.

Про успіхи реформи, досягнення громад та перспективи в Чернігівській області розповість Ірина Кудрик (Iryna Kudryk), директор Чернігівського ЦРМС.

Як змінилися фінансові можливості місцевих бюджетів у 2018 році та чи змогли громади збільшити доходи у 2018 році, розповість Олександр Мельник (Alex Melnyk), радник з питань місцевих фінансів Чернігівського ЦРМС.

Про особливості використання громадами власних ресурсів та інструментів місцевого розвитку розповість Volodymyr Boyko, радник з регіонального розвитку Чернігівського ЦРМС.

Про особливості інформаційного простору ОТГ Чернігівщини, - розповість Oksana Stelmakh, радник з комунікацій Чернігівського ЦРМС.

Запрошуємо до участі у заході представників об'єднаних територіальних громад, журналістів та представників громадських організацій.

Якщо у вас виникли запитання до спікерів або щодо участі у заході, просимо телефонувати 050-954-835-4, 098-914-915-2 або пишіть на пошту oksana.stelmakh@lgdc.org.ua

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини