Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:25:20

Вік вчись. Вік пам'ятай - Майстер-класи Гордія Остаповича

27.05.2017   11:00Агенцiя

27 травня 2017 р. з 11:00 до 18:00

Цього разу на слухачів чекає аж два трьохгодинні майстер-класи! І хоча це буде дві різні теми, ми об'єднали їх одним спільним меседжем — "Вік вчись. Вік пам'ятай"

Живучи в час божевільного інформаційного потоку, переважна більшість людей розуміє, що якісна робота пам'яті відіграє вирішальну роль в досягненні особистісного та кар'єрного успіху. Теми, які підніме Гордій — актуальні для кожної сучасної людини на 100%.



Перший майстер-клас стосуватиметься запам'ятовування імен та людей. Скільки нових людей можете запам'ятати? Двох? Десятьох? Якщо вірити історії, то Олександр Македонський поіменно міг назвати кожного воїна зі своєї армії, яка налічувала 15 тисяч осіб! Гордій розповість, як працювати з аудиторіями, набитими студентами, з конференціями, наповненими учасниками й зі зборами, де сидять працівники. Вже під час заняття ви навчитесь запам'ятовувати групи 50-80 людей поіменно!

Як запам'ятовувати повноцінно? Як правильно організовувати роботу та режим своєї пам'яті так, щоб з якнайбільшою ймовірністю вчасно згадати потрібний номер телефону, промову, вірш, список, параграф з підручника? Відповіді на ці питання пролунають під час другого майстер-класу, який буде присвячений темі якісного вивчення текстово-числової інформації.

Реєструйтесь за посиланням: https://goo.gl/forms/0WNPjvAwKDFY4N9D3

Або телефонуйте — 675-434, 093 324-49-33

Місце проведення: Центр розвитку "Орігамі", вул. Полуботка, 18.

#ГордійОстапович #мнемоніка #центрорігамі #Чернігів

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.