Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:38:35

Презентація видання та телефільму "Українські голови в Баварії"

11.10.2016   11:00Агенцiя

11 жовтня відбудеться засідання прес-клубу «Ділове слово», присвячене презентації книжки та телефільму «Українські голови в Баварії».

Йдеться про інформаційно-освітній візит міських та селищних голів із Чернігівської області до невеликого міста Кемптен. У брошурі та відео висвітлюється організація низки ключових напрямів діяльності органів місцевого самоврядування: благоустрою, будівництва, водопостачання та водовідведення, збереження та використання історико-культурної спадщини, збору та утилізації сміття, використання відновлювальних джерел енергії, роботи місцевої влади з молоддю. Видання можна отримати під час його представлення, відео розміщено за адресою:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLjLGJonloKhvSpUh9svsQVswjhTz2ssyt

Матеріали представлятимуть:

Володимир Бойко – директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, автор тексту сценарію;
Микола Завальний – Михайло-Коцюбинський селищний голова, учасник поїздки.

Запрощуємо до участі громадскість, журналістів, всіх, хто цікавиться зазначеною тематикою.

Початок презентації – об 11.00.
Місце проведення: вул. Шевченка, 7, м. Чернігів (зала засідань № 2 обласної державної адміністрації).

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини