Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 09:50:11

Бобровицький медичний заклад первинної ланки отримав холодильник для зберігання вакцин від благодійників.

15.06.2023   17:24Агенцiя

Завдяки БО «Благодійний фонд «ПАЦІЄНТИ УКРАЇНИ», головною метою якої є забезпечення всіх пацієнтів України ефективним лікуванням, об’єднуючи активістів для впливу на державні закони та політику, Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги поповнився фармацевтичним (лабораторним) холодильником турецького виробництва Coolermed M170ASI, вартість якого складає 83353,00 грн.

Холодильник підходить для зберігання продуктів, що потребують певного температурного режиму, таких як ліки, вакцини тощо, оснащений візуальною та звуковою сигналізацією, що інформує про температурні зміни, та системою дверних замків, яка запобігає несанкціонованому доступу до продуктів. LCD-сенсорний екран забезпечує візуальну зручність та простоту використання. Реєструвати та зберігати дані можна протягом 10 років за допомогою внутрішньої SD-карти. Точність вимірювання температури холодильника – 0,1°C.

Завдяки поворотному ролику з фіксаторами холодильник легко переміщувати, а завдяки акумулятору є можливість перегляду та запису інформації з екрана протягом 72 годин.

Ми щиро вдячні Благодійному фонду «Пацієнти України» за співпрацю та надання гуманітарної допомоги нашому центру, – говорить Генеральний директор Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Ткаченко. – Подарований в рамках благодійної допомоги холодильник, буде використовуватись в дитячий консультації Бобровицької міської лікарської амбулаторії для зберігання вакцин».


Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини