Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:42:01

Щедрий Вівторок & Щедрий Goodacity

16.11.2022   09:50Агенцiя

“Даруй світло, і темрява зникне сама!” - З таким гаслом простір допомоги Goodacity приєднується до Щедрого Вівторка – Всеукраїнського дня добрих справ!

Ти хочеш комусь допомогти, але у тебе не вистачає коштів? Ось твоя можливість! Щороку в листопаді приєднуйся до нашої команди та разом з нами поширюй радість передноворічних свят!
Заповнюй заявку на мікрогрант та отримуй свою іскру добра.
Чимало сердець вже чекають на тебе. Саме час діяти! Відправляй заявку просто зараз.
Все ще вагаєшся? Тоді дивись результати 2021.

#ЩедрийВівторок – це міжнародний благодійний рух, який об’єднує людей заради допомоги один одному Рух виник у 2012 році в США і завдяки тисячам учасників поширився усім світом. Україна ж приєдналася до руху у 2018 році.
Цього року #ЩедрийВівторок відзначають 30 листопада та у цей день учасники:
долучаються часом, талантом та грошима;
влаштовують акції на користь некомерційних організацій;
впроваджують фандрейзингові кампанії.
Це класна нагода розвіяти всі міфи про благодійний сектор та стати частиною міжнародного руху.
#МікрогрантиGoodacity – це фінансова допомога від учасників простору #Goodacity, це грошовий еквівалент твоєї доброї справи. Ти повідомляєш нам про тих, кому потрібна поміч, ми допомагаємо тобі втілити твою благодійну ініціативу в життя, реалізувати добру справу та створити можливість для тих, кому вона зараз необхідна.

Здійсни чудо для когось, а ми допоможемо тобі в цьому! Ми підтримаємо твою добру справу, якщо у тебе не вистачає коштів на її здійснення.

Заповнюй форму  на мікрогранти, щоб у тебе з’явилися ресурси робити добро! Запали вогник надії у серцях тих, хто потребує уваги та підтримки! Вони бачать ці вогники. Вони чекають на тебе. Бо твоє світло розсіює їхню темряву.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини