Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:55:02

Ніжин: відбувся Волонтерський молодіжний форум 2020

14.12.2020   12:13Агенцiя

12 грудня відбувся Волонтерський молодіжний форум, котрий поєднує в собі два заходи - відзначення Дня волонтера та Дня благодійника.

Організатори: Чернігівський обласний молодіжний центр, виконавчий комітет Ніжинської міської ради, Ніжинський міський молодіжний центр, ГО "Час для нас", Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя, Кафедра соціальної роботи Національного університету "Чернігівська політехніка".

В рамках форуму міський голова Олександр Кодола провів зустріч з заступницею міністра Міністерства молоді та спорту України Мариною Попатенко щодо важливості залучення молоді до суспільних процесів.

Під час форуму спікери говорили про еволюцію волонтерства, цінності та етичний кодекс волонтера, мотивацію та потреби волонтера, відновлення ресурсів волонтерів та інші важливі аспекти діяльності волонтерського руху в Україні.

Секретар міської ради Юрій Хоменко відзначив, що молодь ініціює й створює такі чудові та важливі заходи,  цікавиться темою благодійності та волонтерства, а Ніжинський міський молодіжний центр є ресурсним центром для волонтерів, де молодь нашої громади може реалізувати свій потенціал.

В ході форуму відзначили кращих волонтерів серед молоді Подяками міського голови за активну участь у діяльності Молодіжного центру, активізацію молодіжного руху в місті, сприяння всебічного розвитку молоді та з нагоди відзначення Міжнародного Дня волонтера. А також були відзначені благодійники та меценати Подяками Ніжинського міського молодіжного центру за активну громадянську позицію, підтримку молодіжних волонтерських ініціатив, популяризацію культури благодійництва в громаді та з нагоди Дня благодійника.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини