Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:02:56

Населені пункти Чернігівщини починають тиждень з новими карантинними обмеженнями

14.09.2020   14:23Агенцiя

У понеділок, 14 вересня в Україні набуло чинності оновлене епідемічне зонування. Відповідне рішення схвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відповідно до її рішення «червона зона» карантину діятиме  у м. Ніжин, Бобровицькому та Носівському районах, де забороняється робота громадського транспорту, відвідування шкіл, вишів, діяльність ТРЦ, закладів громадського харчування.

Відповідно до її рішення «червона зона» карантину діятиме  у м. Ніжин, Бобровицькому та Носівському районах, де забороняється робота громадського транспорту, відвідування шкіл, вишів, діяльність ТРЦ, закладів громадського харчування.

«Помаранчева зона» поширюється на Борзнянський, Куликівський та Ніжинський райони. Там заборонено роботу хостелів, турбаз  (окрім отелів), розважальних закладів, ресторанів у нічний час. Також припиняються планові госпіталізації, робота спортзалів, фітнес-центрів, окрім тих, що  приймають відвідувачів з розрахунку 1 людина на 10 кв. м, закладів культури, прийняття нових змін до дитячих таборів. Для проведення масових заходів: 1 людина на 20 кв. м і не більше 100  людей.

До «жовтої зони» віднесено мм. Чернігів, Прилуки, Варвинський, Городнянський,Ічнянський,Козелецький,Прилуцький,Сновський,Срібнянський, Талалаївський та Чернігівський райони. Заборонено відвідування закладів соціального захисту,  де знаходяться люди  похилого віку окрім тих, що надають  кризові послуги.

Всі інші населені пункти віднесено до «зеленої зони».
Обов’язковими залишаються носіння масок та респіраторів під час перебування у приміщенні,дотримання дистанції під час проведення масових заходів (1 людина на 5 кв. м), перевезення людей у громадському транспорті згідно з наявними місцями для сидіння.

Нове зонування діятиме протягом 14 днів.

КНП "Чернігівський обласний центр громадського здоров'я" ЧОР

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини