Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:44:22

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков з робочою поїздкою відвідав Чернігівщину

14.08.2020   15:20Агенцiя

Дмитро Разумков відвідав Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» у місті Батурин, заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія», ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант», Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках робочої поїздки до Чернігівської області відвідав заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія».
 — Візити до освітніх закладів – це завжди найприємніша частина відряджень. Ми маємо пам’ятати, що працюємо заради майбутнього, а наше майбутнє - це діти,  —  зазначив Голова Парламенту.

Дмитро Разумков оглянув заклад, ознайомився з його матеріально-технічною базою та поспілкувався з працівниками дитячого садочка.

Він також відвідав ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант». Він оглянув виробничі цехи та ознайомився з роботою підприємств, їх матеріально-технічною базою.
 — Сьогодні ми з керівництвом профільних комітетів поспілкувалися з бізнесом і почули проблемні питання, які хвилюють підприємців. Є низка ініціатив, як от законопроект щодо технопарків, що входять до сфери відповідальності Верховної Ради, і ми будемо зі свого боку намагатися оперативно такі питання розглядати та надавати бізнесу підтримку,  —  підкреслив Голова Парламенту.

У рамках робочої поїздки до Чернігівської області відвідав Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.
 — Сьогодні в Центрі ми побачили повний спектр можливостей. Інноваційний простір, який вже ефективно працює і, сподіваюся, буде успішно розвиватися,  —  зазначив Голова Парламенту.
Дмитро Разумков ознайомився з роботою коворкінг-зони та інноваційної лабораторії-майстерні, бізнес-інкубатора, бізнес-акселератора, «Вікна підприємця».

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини