Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:21:22

Відкриття сезону-2020 на міському пляжі "Золотий берег" буде 6 червня

01.06.2020   08:14Агенцiя

Розпорядження "Про підготовку та відкриття купального сезону 2020 року" чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав 25 травня.

Відповідно до цього документу, створюється комісія для контролю за підготовкою міського пляжу «Золотий берег» та інших місць відпочинку людей біля води до купального сезону 2020 року, у місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах Чернігова будуть виставлятися сезонні рятувальні пости, водолазами обстежується дно водойми в цих місцях, оформлюється Паспорт на відкриття та функціонування міського пляжу «Золотий берег».

Офіційне відкриття міського пляжу «Золотий берег» цього року заплановане на 6 червня. Воно буде хоч і не таким масовим як завжди, але й не буденним, з цікавинками та приємностями для відвідувачів.

Зараз пляж активно готують до відкриття. Зараз робітники підфарбовують конструкції, підприємці готують до роботи фудзону та завозять продукти. Як розповів Микола Гоголь - керівник КП «Паркування та ринок», яке опікується пляжем – пісок цього року додатково завозити не будуть, він у хорошому стані і його достатньо. Ріка обміліла, тому зона піщаної коси стала ще більшою. З новинок цього сезону – наприклад, нове і більш зручне огородження місця для купання малечі.

Як і минулого року, при в’їзді на пляж стоятиме електрокар для людей з інвалідністю.

До самого пляжу курсуватиме автобус маршруту №15.

Також Микола Гоголь розповів, через що в цьому році довелося кронувати великі верби вздовж межі піщаної коси. Дерева поважного віку стали небезпечними при вітрі. Від одного з них дуже велика гілка відламалася і впала, пошкодивши дві металеві  кабінки для переодівання і лавку. Щоб не ризикувати життям відпочиваючих, дерева підрізали. Розрахунок на те, що верби обростуть новими гілками і будуть радувати око й давати тінь ще багато років. 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини