Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:29:41

Підведені підсумки цивільного захисту області за 2019 рік

31.01.2020   07:46Агенцiя

30-го січня у Чернігівській обласній державній адміністрації відбулось засідання колегії під головуванням Андрія Прокопенка.

У ньому взяли участь керівники районних державних адміністрацій, районних рад, органів місцевого самоврядування, обласних управлінь та організацій, керівний склад Управління ДСНС України у Чернігівській області. Під час колегії розглянуто питання щодо стану забезпечення цивільного захисту населення і територій, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

У минулому році підрозділами Управління ДСНС в області забезпечено оперативне реагування на 3 тисячі 282 пожежі, під час ліквідації яких врятовано 64 особи, матеріальних цінностей на суму понад 307 мільйонів гривень. Не допущено знищення вогнем майже 1800 будівель, 105 одиниць техніки, 44 тонн зернових і технічних культур та 117 гектарів хліба на корені.

Піротехнічними підрозділами Управління забезпечено оперативне реагування на всі 197 випадків виявлення вибухонебезпечних предметів. Вилучено та знешкоджено близько двох тисяч боєприпасів, обстежено територію загальною площею понад 44 гектари - зазначив у своєму виступі перший заступник начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий.

У заключному слові голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко наголосив на необхідності забезпечення у 2020 році безумовного і своєчасного виконання заходів, спрямованих на зниження ризику та мінімізації наслідків надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, підвищення гарантованого рівня безпеки населення і навколишнього середовища.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини