Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 11:57:44

Ніжин: щотижнева оперативна нарада при міському голові

11.11.2019   12:08Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

До виконавчого комітету ніжинці зверталися з різноманітних питань: про облаштування пішохідного переходу по вулиці Ніжатинській, про надання матеріальної допомоги, про відновлення вуличного освітлення, спиляння дерев, про відкриття групи денного перебування дітей інвалідів в реабілітаційному центрі, тощо.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив присутнім, що 14 листопада 0 15-00 годині в приміщенні актової зали загальноосвітньої школи №13 відбудуться урочистості з нагоди святкування 100-річчя закладу. 12 листопада в гімназії №2 відбудуться курси підвищеннярівня кваліфікації директорів та завучів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Модераторами заходу будуть викладачі з Київського університету імені Бориса Грінченка.

14 листопада в приміщенні Міського будинку культури, вперше відбудеться показ галереї молодої художниці Алени Сенько, за підтримки Посла толерантності ПРООН в Україні, Золи Кондур – зазначила начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак.

Заступник головного лікаря КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Анна Стрельнікова зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в систему E-health. Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки». До двох сімейних лікарів та двох педіатрів відкриті черги по укладанню декларацій. У приміщенні пункту сімейної медицини №9 по вул.Успенська,2 відкритий денний стаціонар для пацієнтів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.