Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:05:20

Відбулася щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

16.10.2019   09:55Агенцiя

15 жовтня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Анатолій Лінник

Анатолій Лінник

На початку наради Анатолій Лінник відмітив позитивну роботу всіх організаторів Покровського ярмарку, особливо управління освіти, що організували яскраві виступи дітей. Звернув увагу на примноження спортивних здобутків ніжинських спортсменів. Запропонував організувати зустріч з боксером Петром Іванови, чемпіонкою світу з самбо Наталією Чисятковою, велогонщиком Андрієм Василюком та з спортивною спільнотою.

За інформацією начальника сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко Покровський ярмарок  для працівників відділку поліціїу сфері охорони публічного порядку не пройшов спокійно. За словами Інни Іванівни найбільше випадків порушення публічного порядку надходило від відвідувачів парку Шевченко, де до самого ранку працювали розважальні заклади, а від гостей шашличного містечка по вул. Набережна не надходило жодного повідомлення. Очільник міста наголосив, що зазначена інформація прийнята до уваги та буде розглянута на засіданні ярмаркому.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету звернувся 91 громадянин та надійшло 10 колективних звернень. Жителі на минулому тижні зверталися щодо отримання матеріальної допомоги, оформлення субсидій, ремонту доріг, спиляння дерев, незгоди з перейменування вулиці Московська тощо.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарня ім.М.Галицького Олександр Костирко поінформував, що проводяться роботи по Благоустрою переходу (сполучення) між основними будівлями лікувальних закладів м.Ніжин. Крок до майбутнього медичного містечка на суму 339 523,55 грн. в рамках реалізації Громадського бюджету. Роботи повинні завершитися до 31 жовтня 2019 року. Проведено дві тендерні процедури. Перша – це на закупівлю Системи рентгенівської діагностичної пересувної загального призначення на суму 951 230, 00 грн., економія склала 8 770,00 грн., а друга – на закупівлю Відео гастроскопу на суму 1 538 500,00 грн., економія склала 1500,00.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в систему E-health (станом на 15.10.2019р. кількість укладених декларацій складає 49903 тис.осіб, що становить 71,03 % від чисельності населення міста). Всі сімейні амбулаторії міста забезпечені цифровими аналізаторами. Міський голова звернув увагу керівника на те, що потрібно врегулювати питання щодо часу проведення аналізу, оскільки надходять скарги від мешканців щодо черг в амбулаторіях. Вирішили розглянути питання щодо забезпечення ще одного медичного працівників для проведення аналізів.

Заслухавши керівників медичних установ Анатолій Лінник доручив провести зустріч з всіма головними лікарями медичних закладів щодо узгодження та визначення пріоритетів по придбанню обладнання для медичних закладів. Маючи узгоджений протокол ми зможемо звернутися до депутата Верховної Ради України за допомогою. Протокол зустрічі буде опублікований на офіційному веб-сайті Ніжинської міської ради з метою залучення можливих волонтерів, меценатів.

Начальник служби дітей Наталія Рацин проінформувала, що на поточному тижні будуть проведені рейди у вечірній та нічний час доби та будуть оглянути домоволодіння з пічним опаленням, в тому числі і в селах Кунашівка і Паливода, власники який перебувають на обліку у службі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини