Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 07:38:51

Інформаційна зустріч з питань бренду міста Прилуки

18.06.2019   09:58Агенцiя

Із питань маркетингових інструментів у формуванні бренду міста відбулась інформаційна зустріч на яку було запрошено представників структурних підрозділів Прилуцької міської ради, установ культури та фахівців Центру підтримки підприємництва.

Захід організовано у рамках реалізації проекту «Розвиток громад» Корпусу Миру США в Україні.

На початку заходу заступник міського голови Олександр Сивенко проінформував про основні процедурні питання конкурсів по визначенню логотипу та слогану міста, що були організовані протягом 2012 -2014 років. Присутні мали можливість переглянути зразки поданих конкурсних робіт. Як було зазначено, на той період проведені конкурси не досягли мети щодо затвердження унікального та вдалого бренду для Прилук.

Волонтер Корпусу Миру США в Україні Шон Крін презентував результати он-лайн опитування членів організаційного комітету з підготовки та проведення публічних творчих конкурсів на визначення логотипу та слогану міста Прилуки «Бренд рідного міста» ( 2012-2014 рр.) та представників журі.

Опитування передбачало вивчення думки щодо сильних та слабких сторін проведених конкурсів, залученості громадськості та депутатів міської ради, передумов успішної нової кампанії по визначенню бренду та ризиків у її організації. Волонтер детально зупинився на практичних рекомендаціях у створенні бренду та промоції міст з урахуванням міжнародного досвіду.

Учасниками зустрічі розглянуто логотипи міст України, обговорено роль громадськості у процесі визначення й створення бренду, повідомив Відділ інвестицій та міжнародної діяльності Прилуцької міської ради.
 

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини