Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:41:11

Торгового менеджера одного з приватних підприємств обвинувачено у привласненні товарно-матеріальних цінностей більше ніж на 60 тис. грн.

18.05.2019   07:50Агенцiя

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури розпочався розгляд обвинувального акту у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 191, ч. 3 ст. 191 КК України, тобто у привласненні чужого майна, яке було ввірене особі, а також у привласненні чужого майна, яке було ввірене особі, вчиненому повторно.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, перебуваючи на посаді менеджера в оптовій торгівлі та посередництві у торгівлі, діючи умисно, в порушення вимог договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність, 05 квітня 2016 року перебуваючи в орендованому нежитловому приміщенні, розташованому за адресою: вул. Ціолковського, буд. 26, в м. Чернігові, в денний час діючи умисно, із корисливих мотивів, отримав товаро-матеріальні цінності згідно накладної на внутрішнє переміщення, а саме: Пас, амортизатор MONROE, фільтр паливний, пневмобалон Airwings, фільтр оливний, що належить ТОВ «ФАРА-1», яке в подальшому привласнив та реалізував невстановленій досудовим розслідуванням особі, а грошові кошти за вказане майно витратив на власні потреби, чим завдав шкоду зазначеному суб’єкту господарювання на вказану суму.

Такі ж дії обвинувачений вчинив ще 61 раз у продовж квітня-листопада 2016 року, завдавши підприємству матеріальну шкоду на загальну суму 61129,27 грн.

За час досудового розслідування обвинувачений розкаявся у вчиненому та добровільно відшкодував всю суму спричинених збитків.

Питання про вид та міру покарання буде вирішено Новозаводським районним судом м. Чернігова, повідомляє місцева прокуратура.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.