Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:37:05

Відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

16.05.2019   08:04Агенцiя

15 травня у Чернігові в обласному Палаці дітей та юнацтва відбувся 25-й обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Організаторами даного заходу, який спрямований на навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності, ознайомлення його з професією рятувальника виступили обласні Управління ДСНС й освіти і науки.

До обласного центру прибули найкращі команди з різних куточків Чернігівщини - переможці міських та районних етапів.

Відкрили свято та привітали його учасників помічник начальника Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Олександр Івченко та виконуючий функції спеціаліста з охорони праці Управління освіти і науки облдержадміністрації Олег Котевич.

У двох конкурсах "Візитка" та "Домашнє завдання" команди, використовуючи різні жанри мистецтва, демонстрували тематичні виступи за тематикою профілактики надзвичайних подій та про роботу рятувальників. Журі оцінювало змістовність і оригінальність розкриття теми, творчий задум, театральну, хореографічну й вокальну майстерності, оформлення виступів і гумор учасників.

За результатами обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних третє місце посіла команда "Вогнеборці" Ріпкинського загальноосвітнього закладу №2. Друге почесне місце виборола команда "Запальні дівчата" Чернігівського колегіуму №11. Перше місце та головний кубок виборола команда "Палаючі серця" школи №3 м. Чернігова. Організатори фестивалю вручили командам-переможницям грамоти, медалі та нагородили команди пам`ятними статуетками в окремих номінаціях, повідомляє УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.