Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:09:31

За грати на 10 років

10.05.2019   13:52Агенцiя

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителяс. Яблунівка, Прилуцького району, який вчинив умисне вбивство.

Як встановлено в судовому засіданні, 09.01.2019 у вечірній час, за місцем проживання мешканця с. Яблунівка Прилуцького району Чернігівської області, у жилому будинку між останнім та його знайомим односельцем, після спільного розпиття алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, виникла сварка та бійка.

Відразу після цього, у ході бійки, господар будинку перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  з метою умисного протиправного заподіяння смерті іншому, повалив останнього на підлогу та взявши до рук дерев’яне поліно завдав ним чисельні удари по голові потерпілого.

Таким чином, своїми умисними діями спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді: розтрощення черепу, набряку-набухання головного мозку, субарахноїдального крововиливу, які відносяться до категорії тяжких ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий загинув на місці події. У подальшому злочинець перетягнув тіло потерпілого з будинку на двір господарства та закопав у сніг.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), визнано судом доведеною.

Вироком Чернігівського районного суду від 06.05.2019 обвинуваченого визнано винним, та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до вступу вироку у законну силу залишено без змін.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.