Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:03:05

“Діти! Поліція! Безпека!” - загальнонаціональна акція стартує з Чернігова

16.04.2019   15:17Агенцiя

Учора за круглим столом зібралися представники патрульної поліції, ювенальної поліції, відділу з профілактики виховної роботи чернігівського відділу освіти, служби у справах дітей Новозаводського району у місті Чернігові, громадської організації, Чернігівського обласного молодіжного центру та сектору комунікацій Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.


Усі вони обговорили актуальні та проблемні питання для чернігівських шкіл, які потребують нагального втручання. Учасники зібрання дійшли згоди, що проблема є комплексною, тому її вирішення має бути системним і обопільним для всіх зацікавлених служб.

Присутні визначили мету та завдання спільного заходу, а також основні моменти взаємної співпраці.

Представники громадської організації озвучили проблемні питання чернігівських школярів та надали свої поради й рекомендації щодо місця та формату проведення заходу, а також спільної участі у завершальному його етапі.

Одразу на місці був розроблений план спільної роботи на наступні три дні. Зокрема, шкільні офіцери поліції проводитимуть заняття для учнів на теми правил безпеки на дорозі, протидії булінгу, надання домедичної допомоги, базової самооборони, безпечного інтернету та прав дитини.

Також запланований масовий захід із залученням представників різних підрозділів поліції, до програми якого входитиме майстер-клас від патрульних “Засвітись”, а також майстер-класи від кінологів та вибухотехніків, жива бібліотека для батьків та гостей міста від поліцейських.

 
Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.