Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:54:09

В області триває операція "Перевізник"

15.03.2019   08:24Агенцiя

Поліція Чернігівської області долучилася до перевірки автоперевізників. За три тижні правоохоронці разом із Укртрансбезпекою виявили чимало порушників, які «наїздили» штрафів більше ніж на 140 тисяч гривень.

В оперативно-профілактичних заходах беруть участь громадські активісти, співробітники Уктрансбезпеки, патрульної поліції та групи реагування патрульної поліції ГУНП в Чернігівській області.

Вони перевіряють технічний етан транспортних засобів, наявність і справність аварійних виходів, розташування місць для сидіння, контролюють зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

Вже оглянуто понад 1700 одиниць пасажирського транспорту, виявлено 238 порушень законодавства, допущених водіями та перевізниками. Відносно них складено відповідні адміністративні матеріали.

Так, 18 водіїв наважилися сісти за кермо технічно несправних автобусів, 103 відхилилися від маршруту, 94 перевозили більше пасажирів, ніж дозволено заводом-виробником, 18 водіїв порушили вимоги дорожніх знаків, а четверо керували автобусами без обов'язкового технічного контролю.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини