Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:09:22

Патрульні розшукали та повернули власниці її речі

28.12.2018   07:14Агенцiя

26 грудня близько опівночі до поліції звернулася 58-річна чернігівка та повідомила, що годину тому на вулиці Хлібопекарській четверо невідомих її побили та забрали жіночу сумочку, в якій були особисті речі.

Зараз жінка перебуває вдома. До заявниці направили один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що прикмети нападників жінка не пам’ятає, лише приблизний напрямок, у якому вони побігли. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Коли слідчий завершив опитування потерпілої, правоохоронці виїхали на місце скоєння нападу. Під час обстеження місця пригоди та навколишньої території патрульні знайшли у снігу жіночу сумочку, схожу на ту, що була у потерпілої жінки.

Коли заявницю привезли на місце, вона упізнала свою сумочку. Під час огляду з’ясувалося, що всі речі на місці, окрім невеликої суми грошей.

Після завершення першочергових слідчих дій на місці пригоди жінку доставили до Чернігівського відділу поліції, де вона продовжила спілкуватися із слідчим.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини