Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:17:04

Обговорили з працівниками превентивної діяльності стан дотримання прав уразливих груп

16.11.2018   10:25Агенцiя

В приміщенні управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області за участі регіонального координатора взаємодії із громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Чернігівській області Алли Лепехи пройшли інформаційно-просвітницькі заходи щодо захисту прав і свобод уразливих груп населення.

Заходи проводилися напередодні дня толерантності. Нагадаємо, 16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності.

Під час заходу Алла Лепеха обговорила з працівниками превентивної діяльності стан дотримання прав уразливих груп з боку поліції, розглядалися питання щодо недопущення дискримінації та толерантності у поведінці поліцейських. Також обговорювалися дієві способи відновлення порушених прав, способи підвищення рівня правових знань громадян.

Друга частина заходу проходила в формі тренінгу. Поділившись на декілька груп учасники отримали практичні завдання, в ході яких повинні були здійснити аналіз ситуації та описати дії поліції та уразливих груп населення в певних ситуаціях.

В цілому захід пройшов в досить цікавій та пізнавальній формі. А на завершення учасники зустрічі домовилися про проведення спільних уроків з підвищення правової обізнаності школярів у навчальних закладах Чернігівщини.

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, плюралізму, взаємної поваги та мирного співіснування. Чим кращі взаємовідносини будуть між людьми, тим більше шансів вирішити різні проблеми в суспільстві.


Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини