Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:29:48

Затримано правопорушника, який завдав збитків рибному господарству майже на 25 тис.грн.

17.10.2018   09:10

В ході рибоохоронного рейду водоймами Сосницького району 16 жовтня державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, на озері «Бридня» поблизу с. Мале Устя, затримано чоловіка, який виловлював рибу за допомогою зяберних та поріжевих сіток у кількості 19 шт.

У браконьєрський спосіб чоловік виловив 29 кг риби: лящ – 23 шт., судак - 3 шт., синець – 3 шт.,  окунь – 3 шт., щука – 10шт., плоскирка – 17 шт., білизна – 18 шт., плітка – 105 шт., карась сріблястий – 20 шт., карась золотий – 2 шт.

Збитки по даному факту склали 24239 грн.

В ході з’ясування особистості правопорушника виявилось, що він є громадським інспектором Чернігівського рибоохоронного патруля, який мешкає в смт.Сосниця.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо-оперативна група Сосницького ВП УНП у Чернігівській області, у правопорушника вилучено заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та автомобіль ВАЗ 2101. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Громадянин був позбавлений повноважень громадського інспектора за порушення законодавства у галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та у нього було вилучено посвідчення громадського інспектора рибоохорони.

Складений протокол про адміністративне правопорушення направлений до Сосницького районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно чинного законодавства.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.