Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:16:32

Збільшене коло осіб, які можуть безкоштовно встановити квартирні лічильники води за міською програмою

28.09.2018   10:23

Якщо раніше право на це мали одержувачі субсидій на сплату комунальних послуг - квартировласники, то тепер участь у програмі може взяти і зареєстрований у квартирі член родини власника.

При цьому власник надає письмову згоду на участь одержувача субсидії в міській програмі та встановлення приладів обліку в квартирі, що йому належить.

Такі зміни в міську Програму встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки внесли своїм рішенням депутати на засіданні сесії міської ради 27 вересня.

Таким чином вирішується юридична колізія, яка раніше не дозволяла особам із даної категорії громадян скористатись міською програмою.

Інші зміни торкаються економічної складової, а саме передбачають встановлення приладів обліку кращої якості, відповідно - вищої закупівельної ціни.

Програма встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки діє в місті вже другий рік. У рамках Програми встановлено близько 4000 приладів обліку.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.