Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:53:10

Працівниками ГУ ДФС у Чернігівській області виявлено 100 фактів порушень у сфері продажу підакцизних товарів

28.09.2018   08:35Агенцiя

Протягом січня-вересня поточного року працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в області виявлено 100 фактів порушень у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним при проведенні 101 перевірки суб’єктів господарювання.

За матеріалами перевірок прийнято рішення про застосування штрафних фінансових санкцій на суму понад 1249 тис. гривень.
   
Найбільш розповсюджені порушення – роздрібна торгівля алкогольними напоями за цінами нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни на такі напої. З початку року встановлено 65 таких порушень. Штрафна фінансова санкція у даному випадку становить від 10 тис. гривень.
   
Серед інших, виявлено 10 порушень роздрібної торгівлі алкогольними напоями без наявності ліцензії, 6 - торгівлі алкогольними напоями на розлив для споживання на місці СГ, що не мають статусу громадського харчування, 4 - торгівлі алкогольними напоями маркованими підробленими марками акцизного податку, 4 - зберігання алкогольних напоїв у місцях, не внесених до єдиного державного реєстру, 3 - реалізація пального без реєстрації платником акцизного податку тощо.  
        
З початку року анульовано 23 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами за продаж  особам, які не досягли 18 років.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини