Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:17:57

За сім ударів по голові потерпілого – чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі

04.09.2018   11:47

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого).

Так, встановлено, що 09.06.2018 близько «19» год. «00» хв., мешканець с. Серединка, Чернігівський р-н., знаходячись у квартирі по просп. Миру у м. Чернігові та перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  в ході конфлікту, що виник з мотивів раптових неприязних відносин до потерпілого, діючи умисно спричинив останньому руками та ногами тілесні ушкодження по різним частинам тіла.

Фатальними для потерпілого стали тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні в момент заподіяння, які виникли внаслідок спричинення обвинуваченим не менше семи ударів руками та ногами в ділянку голови потерпілого. Від отриманих травм потерпілий помер через 15 днів.

Чернігівська місцева прокуратура буде забезпечувати публічне обвинувачення у вказаному провадженні та вимагати призначення покарання, визначеного ч. 2 ст. 121 КК України, яке становить від 7 до 10 років позбавлення волі.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.