Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:31:16

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

07.06.2018   09:07Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 06 червня до 8:00 07 червня.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 8 пожеж та 2 випадки виявлення і знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни. Внаслідок цих подій постраждали 4 особи.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

- в м. Бобровиця по вул. Незалежності, 32  о 13 год. 15 хв. 6 червня водій автомобіля "Iveco" здійснив наїзд на неповнолітнього велосипедиста, 2006 року народження. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові по вул. Любецькій в районі будинку № 78 близько 16 год. 10 хв. 6 червня водій мотоцикла "Yамана YBR" здійснив зіткнення з автомобілем "Acura RDX". Внаслідок пригоди водій та пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2, після надання медичної допомоги були відпущені додому.


Пожежі – 8, з них 1 пожежа в житловому секторі (постраждала 1 особа), 1 пожежа на об’єкті, 4 випадки загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 1,38 га та 2 інші пожежі.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 2:

- на відкритій території біля с. Лави Сосницького району об 8 год. 6 червня виявлено 1 артилерійський снаряд калібру 85 мм часів Другої світової війни. Знищення даного вибухонебезпечного предмету планується здійснити 7 червня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області.

- групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області о 14 год. 30 хв. 6 червня знищено артилерійський снаряд калібру 122 мм часів Другої світової війни, який було виявлено 5 червня  о 18 год. 30 хв. на березі р. Десна біля с. Набільське Козелецького району.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 10 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, еменівка – 10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 6 червня до 20 години 7 червня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 4-9º тепла, вдень 17-22º тепла. По Чернігову температура вночі 7-9º тепла, вдень 18-20º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.