Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:18:11

Про підсумки проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець” в Чернігівській області у 2018 році

25.05.2018   10:16Агенцiя

В Україні з 2008 року започатковано проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”.

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться щороку у три тури:
-       перший тур – березень-квітень
-       другий тур – травень-червень
-       третій тур – вересень-жовтень.

Конкурс проводиться в номінаціях:
-       “Кращий керівник” (беруть участь державні службовці категорії «Б»)
-       “Кращий спеціаліст”.(беруть участь державні службовці категорії «В»).

Для проведення І туру Конкурсу державними органами створені
Організаційні комітети з його проведення, які очолюють керівники державної служби.

Загалом в І турі Конкурсу в Чернігівській області взяли участь 59 державних службовців. З них 17 - в номінації „Кращий керівник” та 42 в номінації „Кращий спеціаліст”.

Учасники проходили комплексне тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, вирішували практичні завдання щодо уміння складати діловий документ і користуватися комп\'ютером.

До Міжрегіонального управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях були надіслані матеріали щодо переможців І туру Конкурсу.

Загалом 28 учасників стали переможцями I туру:
10 державних службовців – у номінації «Кращий керівник» та 18 - у номінації «Кращий спеціаліст».

Попереду проведення ІІ туру Конкурсу. Він запланований на 14-15 червня 2018 року та передбачає проведення співбесіди з питань державного управління, виконання практичного завдання з питань службової етики і етикету та публічного виступу в рамках засідання круглого столу.

Відзначення переможців ІІ туру відбудеться до Дня державної служби в Чернігівській обласній державній адміністрації. Переможці ІІ туру візьмуть участь в ІІІ турі Конкурсу, який буде проходити у вересні-жовтні цього року у м. Києві.


За інформацією Міжрегіонального управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.