Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:41:51

Комісія визначила переможців конкурсу громадських проектів на 2018 рік

24.01.2018   09:44Агенцiя

Цьогоріч у рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада» реалізовуватимуться 7 проектів інститутів громадянського суспільства.

Таке рішення прийняла конкурсна комісія 23 січня.

Як повідомлялося раніше, на конкурс громадських проектів, що фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету в 2018 році, було подано 8 заявок від 7 громадських організацій Чернігівщини.

У червні минулого року за результатами розгляду та індивідуального оцінювання членами конкурсної комісії був сформований рейтинг конкурсних пропозицій.

Відповідно до виділених з обласного бюджету на 2018 рік коштів комісія визначила переможців згідно з рейтингом. Таким чином, цьогоріч реалізовуватимуться наступні громадські проекти:


1. ІГС: Громадська організація «Чернігів Європейський»; проект «Історичний квест «Патріоти Чернігівщини»;

2. ІГС: Новгород-Сіверська районна громадська організація «Княжий ГРАД»; проект «Living lesson» (живий урок);

3. ІГС: Громадська організація «Громадське телебачення: Чернігів»; проект «Разом за життя»;

4. ІГС: Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ»; проект «Чернігівці в Українській Революції»;

5. ІГС: Асоціація регіональних засобів масової інформації; проект: «Децентралізація у медіа: доступно, достовірно, актуально»;

6. ІГС: Громадська організація «Громадське телебачення: Чернігів»; проект «Реформа медицини стосується кожного!»;

7. ІГС: Громадська організація «Епоха свідомості»; проект соціально-психологічної реінтеграції жінок, що перебувають у конфлікті із законом «Калиновою дорогою змін».

Крім того, для проведення моніторингу реалізації конкурсних заявок, забезпечення дієвого контролю за використанням бюджетних коштів та надання методичної допомоги за кожним проектом-переможцем закріплені члени комісії, які будуть слідкувати за їх виконанням, відвідувати організовані в рамках проектів заходи та консультувати їхніх авторів у разі потреби.
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини