Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:52:36

Патрульні виявили у неповнолітнього телефон, який значився, як викрадений

22.01.2018   07:11

19 січня близько першої ночі на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Мстиславській біля однієї з багатоповерхівок чутно звуки, схожі на постріли.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.
Прибувши на місце, патрульні почали обстежувати територію та навколишні будинки. В одному з під’їздів правоохоронці виявили чотирьох молодих людей: двох дівчат та двох хлопців.

Під час спілкування всі четверо стверджували, що пострілів і взагалі жодного шуму не чули. Але хлопці поводилися досить підозріло, ніби щось недоговорювали. Коли поліцейські звернули на це увагу, вони зізналися, що розбили скло.

Під час поверхневого огляду в одного з хлопців був виявлений мобільний телефон – після перевірки за IMEI-номером виявилося, що він значиться в поліцейській базі, як викрадений.

Коли патрульні стали встановлювати дані молодих людей, з’ясувалося, що всі вони неповнолітні. Всіх чотирьох патрульні доставили до Чернігівського відділу поліції, туди ж були викликані і їхні батьки. Після бесіди зі співробітником ювенальної превенції трьох неповнолітніх батьки забрали додому, а хлопець, у якого виявили телефон, разом із батьками залишився спілкуватися зі слідчим.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини