Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:46:30

Один день з життя дільничного офіцера поліції. ВІДЕО

21.12.2017   11:00

Щоб зрозуміти сучасного дільничного офіцера поліції, потрібно з ним прожити день. Хоча вочевидь цього буде замало, адже жоден із 365 днів життя поліцейського не схожий на інший. Проведемо цей день з Романом Семеною — одним з найкращих дільничних Чернігівщини.

Коли стається лихо, то дільничний – це перша людина, яка приходить на допомогу. У Чернігівському районі таких вісім на 40 тисяч населення. Роман Васильович обслуговує чи не найбільшу, Михайло-Коцюбинську громаду, яка включає 17 населених пунктів. Будь-якої години доби він знімає слухавку та летить на допомогу людям.

Щирі емоції мешканців Михайло-Коцюбинської громади переконують, що дільничний працює за покликанням. Він з дитинства знав, ким стане, а дільниця йому дісталася ледь не у спадок: тут живуть батьки Романа, у правоохоронних органах (і саме дільничним) працював його батько. Тож тепер і сам Роман має гідно нести свої погони.




Сектор комунікації  поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини