Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:28:39

Поліція затримала чоловіка, який під час сварки забив свого сусіда до смерті

18.11.2017   07:39

До поліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що його сусід потребує невідкладної допомоги. Прибула за вказаною адресою слідчо-оперативна група застала потерпілого вже неживим.

Оперативники встановили особу загиблого, ним виявився 52-річний сусід заявника. Відновивши хронологію подій того дня, оперативники з’ясували, що на грунті неприязних відносин між загиблим і 33-річним прилучанином виник конфлікт, який в подальшому переріс у бійку.

Під гарячу руку молодикові потрапила ніжка від стільця, яку той використав у якості останнього аргументу - тричі вдарив опонента по голові, чим завдав чоловікові несумісні з життям тілесні ушкодження.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть загиблого настала від крововиливу у мозок внаслідок черепно-мозкової травми.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Підозрюваного затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

На даний час триває досудове розслідування.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини