Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:38:07

Колишній голова Чернігівської Укрпошти всьоме намагається через суд стягнути кошти з держпідприємства-працедавця

11.10.2017   08:39Агенцiя

Колишній керівник Чернігівської філії Укрпошти Рутар Я.І., пропрацювавши в компанії менше 6 місяців та використовуючи як механізм Деснянський районний суд Чернігова, протягом майже трьох років здійснює стягнення коштів з держпідприємства.

Подаючи численні позови до суду, Рутар Я.І. в різний час оскаржував повноваження посадових осіб ПАТ «Укрпошта», власні посадові обов’язки, ненадання відпустки, звільнення з посади, відновлення на посаді, зміну назви посади, вимагав кошти за начебто вимушений прогул за той час, коли не з’являвся на роботі, фактично ухиляючись від виконання трудових обов’язків.

Цілий ряд позовів до ПАТ «Укрпошта», по яких  виносились позитивні рішення Деснянським районним судом міста Чернігова на користь Рутара Я.І., вже дали йому змогу неправомірно отримати кількасот тисяч гривень (близько 350 000 грн). Прийняття низки рішень, які дозволяли  Рутару Я.І. протягом довгого періоду отримувати кошти, свідчить про налагодження механізму стягнення цих коштів з державного підприємства за допомогою місцевих суддів м.Чернігова.

Отримавши 15.09.2017 року правомірну відмову апеляційного суду у задоволенні вимог по останньому позову,  Рутар Я.І. вкотре звернувся до Деснянського районного суду міста Чернігова із позовом про поновлення на посаді та стягнення коштів. Справу розглядатиме суддя РахманкуловаІ.П., яка вже прийняла декілька рішень про стягнення на користь Рутара Я.І. суми близько 175 тисяч грн.


Прес-служба ПАТ "Укрпошта"

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.