Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:30:46

Поліцейські затримали автомобіль з підробленим номером кузова

22.06.2017   10:05

21 червня, близько 11-ї години в смт. Ріпки поліцейські сектору реагування патрульної поліції, згідно орієнтування (марка автомобіля знаходиться у розшуку) зупинили автомобіль «Chevrolet Niva» під керуванням 45-річного водія.

Під час перевірки документів на транспортний засіб, звірки номерів вузлів агрегатів з записами в реєстраційних документах та звірки з даними інформаційно-пошукової системи поліції встановлено, що номер кузова має сліди зварювальних робіт, номер двигуна знищено кустарним способом, а свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки.

На місце події у було викликано слідчо-оперативну групу поліції.
На разі автомобіль доставлений до Ріпкинського відділу поліції.
Проводиться подальша перевірка.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.290 Кримінального кодексу України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу)Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років.


Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини