Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:52:13

Триває ХХV чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

16.06.2017   07:59

У с. Новий Білоус, на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області триває ХХV чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту.

В другий день змагань команди учасники випробовували свої сили у підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти та пожежній естафеті 4х100 метрів.

За результатами перших двох днів Чемпіонату визначені переможці змагань у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, двоєборстві та підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної вежі.

Так, у фінальному забігу в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами звання чемпіона України з результатом 15,48 сек. виборов Арсен Іпієв зі збірної Черкаського інституту пожежної безпеки ім. героїв Чорнобиля. Друге та третє місця відповідно посіли Євген Бельченко з Одеської області та Віктор Голонговський з Київщини.

У двоєборстві за результатами виступів у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та підійманні по штурмовій драбині на 4 поверх учбової вежі переміг Євген Бєльченко з Одеської області, срібло у Сергія Присяженка з Львівської області, а бронзу виборов Арсен Іпієв з Черкаського інституту пожежної безпеки ім. героїв Чорнобиля.

У підійманні по висувній драбині на 3 поверх навчальної вежі кращим був дует з Одеської області у складі Анатолія Бабенка та Віктора Тєлєгіна. Їх результат – 12,85 сек. Друге місце у представників м. Києва Андрія Присяженка та Петра Заїки, а почесне третє місце вибороли Олександр Андрійчук та Віталій Дудік з Волинської області.

В другий день змагань також визначено переможців в пожежній естафеті 4х100 метрів. З результатом 56,14 сек. перше місце посіла команда Одеської області у складі Євгена Бельченка, Дениса Єсипенка, Сергія Романського та Анатолія Бабенка. Срібло виборола збірна команда Волинської області. Бронзовими призерами стали спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Нагадаємо, що першого дня учасники змагалися в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. За результатами півфінальних та фінального забігу в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі звання чемпіона виборов Присяженко Сергій з Львівської області. Друге та третє місця у Присяженка Андрія з Києва та Чеверди Романа з Київської області.

16 червня команди змагатимуться у бойовому розгортанні. Цього ж дня відбудеться церемонія нагородження переможців Чемпіонату та урочисте закриття змагань.


Прес-служба ДСНС України

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.