Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:00:57

В оперативному командуванні "Північ" відбулись заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення

08.05.2017   08:03Агенцiя

В оперативному командуванні "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України напередодні відзначення Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулось відкриття “Пам’ятного знаку на вшанування учасників бойових дій на території інших держав”.

Командувач військ оперативного командування "Північ" генерал-майор Вячеслав Назаркін разом з головою Чернігівської обласної ради організації ветеранів Почесним ветераном України, генералом Анатолієм Москаленко та полковником запасу Костянтином Коземіровим провели церемонію відкриття пам’ятного знаку та вшановуючи пам'ять воїнів усіх поколінь поклали квіти до підніжжя постаменту.

Звертаючись до присутніх командувач зазначив, яку честь має відкриття пам’ятного знаку саме у цей день.

- В ці дні в нашій країні відзначають День пам’яті та примирення, 72-гу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І саме в цей день ми  маємо за честь відкрити Пам’ятний знак на вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Ця сталева міць – символ титанічних зусиль усіх, хто пройшов бойові дії на території інших держав. А також символ стійкості і непохитності українських воїнів, величного минулого, сьогодення та майбутнього оперативного командування “Північ”- підкреслив генерал-майор Вячеслав Назаркін.

За особистий внесок у військово-патріотичне виховання особового складу військовослужбовців Чернігівського гарнізону, молоді міста, збереження військових традицій та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ветерани були заохочені почесними грамотами.

Варто зазначити, що кожен ветеран Чернігівського гарнізону у ці дні, отримає подарунок від управління оперативного командування "Північ".


Прес-служба ОК "Північ"

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.