Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:49:59

Проїзд автодорогами загального користування області забезпечено в повному обсязі

06.02.2017   13:38Агенцiя

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

У зв’язку з несприятливими погодними умовами дорожниками забезпечено цілодобове чергування для утримання доріг у задовільному стані.

Так, протягом вихідних використано 2743 тонни піщано-соляної суміші. Для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами на автошляхах працювало близько 100 одиниць спеціальної техніки.

 
До уваги власників транспортних засобів!

Служба автомобільних доріг наголошує: під час роботи снігоприбиральної техніки необхідно забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

У випадку різкого погіршення погодних умов із високою ймовірністю утворення транспортних заторів водії можуть перечекати зимову негоду на майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

Враховуючи ускладнення погодних умов, необхідно бути вкрай уважними за кермом та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Заздалегідь пересвідчитися у можливості проїзду запланованим маршрутом можна за телефонами цілодобової диспетчерської служби: (0462) 661-893 або (0462) 699-566.

Більш детальна інформація – на сайті Служби автомобільних доріг в розділі «Зимове утримання».

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини