Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:54:31

Патрульні за один день знайшли два зниклих мобільних телефони

30.01.2017   15:58Агенцiя

29 січня до поліції звернулася громадянка, яка повідомила, що 28 січня вона відпочивала з компанією знайомих, а коли повернулася додому наступного дня не знайшла свого мобільного телефону. Підозрює, що телефон знаходиться у знайомих. За місцем мешкання заявниці виїхав екіпаж патрульної поліції.

Дівчина, яка телефонувала на лінію «102», розповіла патрульним, що її знайомі чоловіки мешкають у готелі, там вона з ними й зустрічалася напередодні. На цей час її телефон вимкнений, а контактних номерів знайомих вона не пам’ятає. Знає лише номер кімнати готелю, де вони живуть.

Постояльці готелю здивувалися, чому їхня знайома приїхала з поліцією. Почувши причину візиту правоохоронців, відповіли, що гадки не мають про що йдеться – мобільного вони не бачили і не брали.

Після того, як патрульні повідомили громадянам, що в заяві про викрадення телефону зазначено, що його зникнення заявниця помітила після того, як пішла від них, тож вони будуть доставлені до відділу поліції для з’ясування всіх обставин, чоловіки пригадали, що телефон дійсно був.

Патрульні виявили мобільний за одним із ліжок. Окрім того, що він був вимкнений, з’ясувалося, що у нього ще й відсутня сім-карта. Як так могло статися, жоден із чоловіків відповісти не зміг.

Патрульні викликали до готелю слідчо-оперативну групу.

Того ж дня на залізничному вокзалі наряд патрульної поліції затримав громадянина, у якого був виявлений крадений мобільний телефон.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.