Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:07:50

Виконавчий комітет Чернігівської міськради виділив квартиру для матері загиблої Анастасії Дерев’янко

16.12.2016   11:01

15 грудня, відбулось засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради, на якому розглянули 32 питання порядку денного.

Серед них було додаткове питання «Про зарахування квартири до фонду житла для тимчасового проживання та виділення». Це рішення членами виконкому було прийняте, враховуючи надзвичайну ситуацію, що склалася у зв’язку з руйнуванням житлового будинку № 16 по вул. Попудренка.

У документі зазначено, що квартира, яка розташована по вул. Доценка, 24, виділяється з фонду житла для тимчасового проживання – Акуленко Світлані Григорівні – матері Анастасії Дерев’янко, яка загинула 12 грудня під час обвалення будинку.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що це житло тимчасове. Коли будинок буде відбудовано, ця сім’я, як і інші постраждалі мешканці, отримає квартиру в новому будинку. При цьому буде враховано квартирний метраж кожної кімнати.

Міський голова також додав, що виділена квартира по вул. Доценка однокімнатна і має всі умови для проживання.


Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили Положення про призначення та виплату міських стипендій талановитим і обдарованим дітям та учнівській молоді у сфері фізичної культури та спорту м. Чернігова; Статути комунальних позашкільних навчальних закладів, комунальних підприємств «Чернігівводоканал» та «Муніципальна поліція» міської ради.

Крім того, виконавчий комітет Чернігівської міської ради прийняв рішення про списання транспортного засобу, медичного обладнання та копіювального апарата; про передачу житлового будинку з балансу комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради на баланс ОСББ; про встановлення режимів роботи окремих об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час та вніс зміни та доповнення до Переліку адміністративних послуг. Також виконком схвалив Інвестиційну програму по транспортуванню та постачанню теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2017 рік, яка ще буде обговорюватись депутатами на засіданнях постійних комісій та затверджуватись на черговій сесії Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини